Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα GoMega Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »

Mobile menu hamburger button
Οδηγώντας στην Κρήτη

Η περιήγηση στην Κρήτη προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καθώς εκτείνεται σε 400 χλμ. από τα ανατολικά προς τα δυτικά και ενώ είναι κυρίως βουνά το νησί διαθέτει μια ακτογραμμή μήκους 1046 χιλιομέτρων. Εμείς, ως GOMEGA,
επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την οδηγική σας εμπειρία στην Κρήτη. Ξεκινώντας από τα δυτικά, υπάρχουν μεγάλες πόλεις για να οδηγήσετε, όπως τα Χανιά και το Ρέθυμνο, τουριστικά θέρετρα όπως η Κίσσαμος, η Παλαιόχωρα, η Αγία Μαρίνα και τα Φαλάσαρνα, ψαροχώρια και πολλά μέρη ιστορικού ενδιαφέροντος στο εσωτερικό του χωριού για να επισκεφτείτε. Ο επισκέπτης θα απολαύσει την αλλαγή του σκηνικού, τους λόφους, τους ελαιώνες και δέντρα με τα πορτοκάλια. Επίσης, οι επισκέπτες σίγουρα πρέπει να ταξιδέψουν στην ανατολική Κρήτη και να επισκεφθούν τις μεγαλύτερες πόλεις, το Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία, να δούν τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους, την Κνωσσό, την Φαιστό και τη Γόρτυνα, καθώς και τα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια τουριστικά αξιοθέατα, το Βάι, την Πρέβελη, τα Μάταλα, τη Χερσόνησο και τα Μάλια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και μέρη στη Νότια Κρήτη που δεν υπάρχουν δρόμοι. Μέρη σαν αυτά είναι η Σούγια, η Αγιά Ρούμελη και το Λουτρό τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε με τα τοπικά καραβάκια. Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε μικρά νησάκια όπως η Σπιναλόνγκα, η Ντία.