Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα GoMega Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »

Mobile menu hamburger button

Κράτηση τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε κράτηση τελευταία στιγμή μπορείτε να μας καλείτε και να σας ενημερώνουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Η εταιρεία έχει το δικαίωμα, αναλογως τη διαθεσιμότητα, να σας παρέχει διαφορετικό όχημα από την αρχική κράτηση αντίστοιχης κατηγορίας ή μεγαλύτερης.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα. Θα σας απαντήσουμε όσο το δυνατον πιο αμέσα για να σας ενημερώσουμε για διαθεσιμότητα και προσφορές.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρετεί 09:00-21:00, ώστε να ανταποκριθούμε τα επομένα λεπτά στις προσδοκίες σας. Επιπλέον είμαστε διαθέσιμοι και στην εφαρμογη WhatsApp. Μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω μηνυμάτων ενημερώνοντάς μας για τις ημερομηνίες παραλαβής/ επιστροφής του αυτοκινήτου καθώς και το μέρος ώστε να σας στείλουμε προσφορά.