Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα GoMega Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »

Mobile menu hamburger button

Γιατί να επιλέξετε την GoMega

Η ιδέα της ίδρυσης της εταιρείας Gomega Car Rental προέκυψε το 2017 όταν δύο αδέρφια αποφάσισαν να συνδυάσουν τους εντελώς διαφορετικούς τομείς δραστηριότητάς τους με σκοπό την παροχή ποιοτικού προϊόντος και φιλικής εξυπηρέτησης. Ο Γιάννης είναι μηχανολόγος μηχανικός με πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις αυτοκινήτων και η Έφη είναι marketer, που ασχολείται επίσης με τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση σε εξαιρετική τιμή, ώστε οι πελάτες μας να μην μετανιώσουν ποτέ που μας επέλεξαν.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις αυτοκινήτων, επεκτείνουμε την προσπάθειά μας και παρέχουμε αξιόπιστα αυτοκίνητα προς ενοικίαση που δεν θα σας απογοητεύσουν. Φροντίζουμε πάντα ο στόλος μας να αποτελείται από τα τελευταία μοντέλα της αγοράς και συνδυάζουμε πολυτέλεια και άνεση στις διακοπές σας παρέχοντας πολλούς διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων. Η συντήρηση του στόλου μας πραγματοποιείται από το έμπειρο προσωπικό μας με απόλυτη προσοχή αφού η ασφάλεια των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις και με τις χαμηλές τιμές ενοικίασης παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε μια από τις πιο αξιόπιστες και αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη και αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τη βαθμολογία μας με 5 αστέρια στη Google με περισσότερες από 1300 κριτικές.

Δεν έχετε πιστωτική κάρτα; Μην ανησυχείς! Δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να οδηγήσουν ξέγνοιαστα επιλέγοντας την Premium Full Insurance όπου δεν απαιτείται εγγύηση με πιστωτική κάρτα, γι' αυτό είναι η πιο δημοφιλής επιλογή!

Προσφέρουμε μια ποικιλία εξοπλισμού για να κάνουμε το ταξίδι σας πιο άνετο. Η ασφάλεια των πελατών για το Gomega έρχεται πρώτη, γι' αυτό παρέχουμε καθίσματα για τους μικρούς σας συνταξιδιώτες, ακόμη και παιδικά καθίσματα ISOFIX (0-36 κιλά) για μέγιστη ασφάλεια.

Η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πελατών μας προέρχεται από τη χρήση υψηλής και νέας τεχνολογίας (διαδικασίες χωρίς χαρτί) και καινοτόμων συστημάτων. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στο πώς εργαζόμαστε και μοιραζόμαστε πάντα δεξιότητες και γνώσεις για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της ομάδας.

Θα σταθούμε δίπλα σας κατά την παραμονή σας στο νησί, σε τεχνικό και συμβουλευτικό επίπεδο, βοηθώντας σας να εξερευνήσετε την Κρήτη και να λάβετε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.


Μερικά οφέλη:

  • Παραλαβή και αποβίβαση από το αεροδρόμιο
  • Δωρεάν ακύρωση κράτησης
  • Στόλος Νέων Αυτοκινήτων
  • Περιλαμβάνεται ΦΠΑ
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • 24/7 Οδική Βοήθεια & Υποστήριξη
  • Χωρίς κρυφό κόστος