Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα GoMega Car Rentals χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »

Mobile menu hamburger button

Πακέτα Ασφάλισης

Ασφάλειες: Παρέχουμε στους πελάτες μας 2 διαφορετικές επιλογές για ασφάλιση.

1) Βασικό πακέτο ασφάλισης:

-Μερική απαλλαγή ευθύνης ζημιών: ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να πληρώσει σε περίπτωση ζημιάς στο όχημα. Η απαλλαγή που παρέχουμε εξαρτάται από την κατηγορία του οχήματος. Πιο συγκεκριμένα:

CAR GROUP

EXCESS

DEPOSIT

Mini Manual

490€

490€

Mini Automatic

490€

490€

Compact Manual

490€

490€

Compact Automatic

490€

490€

Compact Elite Manual

 900€

490€

Intermediate Manual

 900€

490€

Station Wagon Manual

 900€

490€

Station Wagon Automatic

 900€

490€

Compact Crossover Automatic

 900€

 490€

Standard SUV Manual

 900€

490€

Standard SUV Automatic

 900€

490€

7 seats Van Manual

 900€

490€

9 seats Van Automatic

 900€

490€

*Εάν επιλέξετε αυτή την ασφάλιση πρέπει να είστε κάτοχος πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Το ποσό της απαλλαγής που δεσμεύουμε σας επιστρέφεται μετά από περίπου 20-25 εργάσιμες ημέρες εφόσον το όχημα επιστραφεί χωρίς ζημιές (έγκειται στους όρους της κάθε τράπεζας).

-Ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος: Η ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος καλύπτει τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του σε περίπτωση ατυχήματος

-Ασφάλεια προς τρίτους: Σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει κάλυψη 1.000.000€ και 1.000.000€ για ανθρώπους. Η κάλυψη ισχύει για περιουσία, ανθρώπους ή και ζώα.

-Ασφάλεια Κλοπής: Ο ενοικιαστής είναι ασφαλισμένος σε περίπτωση κλοπής, εκτός εάν η κλοπή προκύψει λόγω αμέλειας. Τα κλεμμένα αντικείμενα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (π.χ. κάμερες, ταξιδιωτικές τσάντες ή κινητά τηλέφωνα) δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση.

-24ωρη οδική βοήθεια: H ασφάλεια σας παρέχει 24ωρη οδική βοήθεια οπουδήποτε στην Κρήτη.

-Κάλυψη από ανασφάλιστο: Η ασφάλεια καλύπτει το κόστος ζημιών που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.

2) Πλήρες πακέτο ασφάλισης:

- Πλήρης απαλλαγή ευθύνης ζημιών: 0€ ρίσκο, ο ενοικιαστής δεν έχει την υποχρέωση να πληρώσει για καμία ζημιά που τυχόν συμβεί στο αμάξωμα. Τα φανάρια, τα τζάμια και οι καθρέπτες καλύπτονται από την ασφάλεια. Η ασφάλεια δεν αφορά το κάτω μέρος του αμαξώματος και τους τροχούς.

- Ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος: Η ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος καλύπτει τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του σε περίπτωση ατυχήματος

- Ασφάλεια προς τρίτους: Σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει κάλυψη 1.000€ και 1.000€ για ανθρώπους. Η κάλυψη ισχύει για περιουσία, ανθρώπους ή και ζώα.

- Ασφάλεια Κλοπής: Ο ενοικιαστής είναι ασφαλισμένος σε περίπτωση κλοπής, εκτός εάν η κλοπή προκύψει λόγω αμέλειας. Τα κλεμμένα αντικείμενα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (π.χ. κάμερες, ταξιδιωτικές τσάντες ή κινητά τηλέφωνα) δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση.

- 24ωρη οδική βοήθεια: H ασφάλεια σας παρέχει 24ωρη οδική βοήθεια οπουδήποτε στην Κρήτη.

- Κάλυψη από ανασφάλιστο: Η ασφάλεια καλύπτει το κόστος ζημιών που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.

Επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας παρέχει το πλήρες πακέτο ασφάλισης και ταξιδέψτε χωρίς έννοιες. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν τις περιπτώσεις που παραθέτουμε παρακάτω κατά τις οποίες δεν παρέχεται κάλυψη από την ασφαλιστική.

Ατυχήματα: Σε περίπτωση ατυχήματος ο πελάτης πρέπει να μας ενημερώσει άμεσα ώστε να του δώσουμε οδηγίες για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρεία μας, πρέπει να καλέσετε την αστυνομία. Εάν ο οδηγός ή κάποιος από τους επιβάτες έχει τραυματιστεί πρέπει επίσης να ενημερώσετε την αστυνομία και να καλέσετε ασθενοφόρο. Σε περίπτωση που το άλλο εμπλεκόμενο όχημα εγκαταλείψει το τόπο του ατυχήματος γράψτε την πινακίδα κυκλοφορίας του ή πάρτε την μια φωτογραφία. Εάν ο ενοικιαστής δεν ενημερώσει την εταιρεία μας για το ατύχημα τότε είναι υποχρεωμένος να πληρώσει για την επισκευή των ζημιών που μπορεί να έχουν προκύψει.

Χρήση αυτοκινήτου: Η ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές που μπορεί να προκύψουν στις παρακάτω περιπτώσεις και ο ενοικιαστής είναι υπόχρεος να πληρώσει για την επισκευή τους. Το όχημα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται:

-Για να ρυμουλκεί άλλα οχήματα ή αντικείμενα.

-Σε κακούς δρόμου/εκτός ασφάλτου, σε άμμο, σε νερό. Το πρόστιμο σε αυτήν την περίπτωση είναι 300€.

-Όταν ο οδηγός είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων απαγορευμένων ουσιών.

-Για υπενοικίαση σε τρίτους ή να οδηγηθεί από άτομα που δεν περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ενοικίασης.

-Για να μεταφέρει επικίνδυνα ή εύφλεκτα αντικείμενα.

-Για την μεταφορά περισσότερων ατόμων από ότι ορίζει η άδεια του.

-Όταν ο οδηγός παραβιάζει τον ΚΟΚ π.χ. δεν ακολουθεί τα όρια ταχύτητας, παραβιάζει τη σήμανση των δρόμων κτλ.

-Ο ενοικιαστής θα πρέπει πάντα να δένει το χειρόφρενο του αυτοκινήτου.

-∆εν πρέπει να καταπονεί τον συμπλέκτη.

-∆εν πρέπει να κάθεται στο καπό, στο πορτμπαγκάζ ή στην οροφή του αυτοκινήτου.

Εσωτερικό αυτοκινήτου: Οποιαδήποτε ζημιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν καλύπτεται από καμία ασφάλεια και πρέπει να πληρωθεί από τον ενοικιαστή.

Επίσης αν δεν διατηρηθεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου εξίσου καθαρό όπως κατά την παράδοση του, υπάρχει επιπλέον χρέωση 80€.

Λάστιχα: Αν προκλήθει ζημιά σε ελαστίκο η οποία είναι επιδιορθώσιμη ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να την φτιάξει και επιβαρύνεται με το κόστος της. Εαν το ελαστικό δεν επιδιορθώνεται ο πελάτης καλείτε να καλύψει το κόστος και των 2 ελαστικών στο συγκεκριμένο άξονα.